Bandring Git ( Diepzwart)

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 94,95

Bandring Git - gratis aangetekende verzending -

Deze RVS Bandring Git wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt. Wij gebruiken voor deze ring natuurlijke yetstone

Desgewenst kunt u kiezen uit git in combinatie met 1e geh. zilver of met 20-23 krt. gouden Nuggets uit de mijnen van Alaska.

Vanwege de diepzwarte kleur is dit een typische MANNENRING maar wordt natuurlijk ook door dames gekocht. 

Een boodschap of datum laten graveren ?  Natuurlijk kan dat ; in het keuzemenu kunt u dit aangeven. 

* Weet u uw ringmaat niet of vindt u het moeilijk om die te bepalen - ook met ons pasring systeem - dan kunt u ons ook een goed passende ring sturen of kiezen voor het maken van een afspraak waarbij u dan bij ons een modelring kunt passen; desgewenst in de avonduren of op zondag.


Let op: dit is geen kant-en-klaar product gemaakt  van Epoxyhars met geperste  teen maar deze ring is voorzien van echte zwarte yetstone waardoor u ons even de tijd moet geven om de ring voor u te maken. De levertijd bedraagt 3-5 dagen maar dan heeft u voor een klein prijsje ook een unieke ring.


Specificaties van de ring met Git

  • Type: Bandring
  • Materiaal: massief gepolijst RVS
  • Inlegwerk: natuurlijke Git , optioneel 925/1000 zilver of 20/23 Krt. Goud
  • Kleur van git : hoogglans zwart
  • Breedte: 8 mm.
  • Breedte inlegdeel: 4 mm.
  • Gewicht: ca. 4-6 gram ( afhankelijk van maat )
  • Materiaaldikte: onderzijde scheen ca. 1.5  mm;
  • Levertijd: 3-5 werkdagen 
  • De ring wordt geleverd in een mooi doosje en de verzending is gratis

Wij maken deze bandring git  voor u in alle maten.

Moeilijk om de maat te bepalen ?  Bestelt u even de ringmaat mee , neem uw maat en geef deze later d.m.v. het contacformulier aan ons door en wij maken uw ring. 


Meer informatie over het materiaal in deze RVS ring met Git

Git is een soort bruinkool en is eigenlijk geen mineraal maar een mineraloid; het is hout wat onder extreme druk gedurende miljoenen jaren  in de aardkorst is verworden tot steen. 

Git wordt o.a. gevonden in Engeland ( Whitby), Spanje en Noord Amerika. Daarnaast zijn er vindplaatsen in Turkije en Polen. 

Het oudst bekende object van git dateert uit 10.000 jaar voor Christus en uit de Bronstijd zijn sieraden van git bekend. In latere periodes werd de yetstone vanwege de bijzonder mooie en diepe zwarte kleur vaak gebruikt voor rouwsieraden .

Tegenwoordig is het git her ontdekt vanwege de fantastische mogelijkheden van bewerking en de mogelijkheid om het in combinatie met RVS ringen te combineren tot hedendaagse, tijdloze ringen met een extreem hoge glansgraad waarbij men het git soms combineert met zilver omdat er in ook git bestaat pyriet. De ultieme combinatie is natuurlijk zwart met goud. De RVS ring met git die u bij RVS Ring.nl kunt laten maken kunt u bestellen in de basisuitvoering maar ook met zilver of met goud. 


De afbeelding die u ziet is een ring ( Git met Zilver)  die door ons gemaakt is exact hetzelfde als de ring die wij voor u maken. Kiest u voor de combinatie van git met goud of zilver ( zoals op de foto ) dan geeft dit de ring uiteraard meer accenten. 

 

© 2020 - 2021 rvsring.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel