Liefdessieraden koesteren elk belangrijk moment

Liefdessieraden worden al sinds mensenheugenis gedragen en nemen naast standaard ringen, oorsieraden en hangers een bijzondere plaats in binnen het sieradengebeuren. Er zijn zelfs mensen die uitsluitend één of meerdere sieraden dragen ter herinnering van een belangrijke gebeurtenis en die verder in het geheel geen interesse hebben in andere sieraden. 

Dat begint natuurlijk al met een vriendschapsring, een verlovingsring of een trouwring maar daarnaast worden er vele RVS liefdessieraden gedragen ter herinnering van een overleden persoon of dier of een hanger met de eerste haartjes van een kindje. Er passeren er in een mensenleven heel veel fijne momenten die men zich graag herinnert door middel van een herinneringsring of hanger. RVS Ring.nl maakt o.a. gepersonaliseerde liefdessieraden in de vorm van ringen waarin de meest uiteenlopende materialen zijn verwerkt. Stalen trouwringen, relatieringen, verlovingsringen of bandringen met inlegwerk van hout, edelstenen die daarnaast een persoonlijk stukje bevatten van een persoon of een dier om een liefde te bevestigen ; allemaal vallen zij onder het ruime begrip liefdessieraden. 

 

 

Gedenksieraden voor elke vorm van liefde

Gedenksieraden zijn natuurlijk herinneringssieraden ; we willen een bepaalde herinnering levend houden en elke dag bij ons dragen . Het meest bekende gedenksieraad is natuurlijk de trouwring maar daarnaast zijn er vele andere ssieraden die de gedachte aan een specifiek moment in ons leven belichamen.

  • Vriendschapsringen ; niet alleen voor prille liefdes maar ook voor vriendschappen van andere aard; een vorm van liefde die vaak een leven lang duurt en door de vrienden of vriendinnen onderstreept wordt door het dragen van een herinneringsring waarbij men kiest voor een identieke uitvoering of juist geheel afwijkend van elkaar. Wat een liefdessieraad van RVS Ring.nl zo bijzonder maakt is dat wij een heel klein haarplukje in bijvoorbeeld de vriendschapsring verwerken. 
  • Trouwringen ; wij maken in opdracht bijzondere onverslijtbare trouwringen die onverslijtbaar zijn en waar wij naast gebruikt te maken van eerlijke natuurlijke mineralen en houtsoorten ook een heel klein beetje hoofdhaar van de partners verwerken. In de ringen zijn de miniscule haartjes opgenomen tussen de toplaag en de edelsteenlaag . Het resultaat is een uniek sieraad dat desgewenst ook voor u wordt gegraveerd. Wij maken RVS trouwingen, modellen van Titanium en Wolfraam relatieringen. Naast het unieke karakter en bijzondere uitstraling van dit herinneringssieraad zijn deze ringen ook nog eens alleszins betaalbaar. 
  • Liefdessieraden voor dieren : voor velen is de vriendschap en liefde tussen hen en hun huisdier - niet voor niets - één van de of soms de belangrijkste genegenheid in hun leven en wat is er nu fijner om - ook als u uw geliefde dier niet bij u is - altijd een stukje van hem of haar bij u te dragen ?  Wij maken een liefdessieraad voor u met een heel klein beetje haar van uw hond, poes, paard of van een veertje van uw vogel. Liefdessieraden in edelstaal zijn een bijzonder gedenksieraad voor altijd.  

Herdenkingssieraden

Eigenlijk is de term " herdenkingssieraad " niet helemaal correct ; bij een herdenking is er sprake van een periodiek gedenken van een gebeurtenis maar ja, het woord herdenkingssieraad is nou eenmaal ingeburgerd dus we mogen hem wat mij betreft gebruiken. 

Overig wordt het woord " gedenksieraden " vaker gebruikt en is eigenlijk meer correct dan de benaming "herdenkingssieraad ".  In deze groep gaat het om sieraden die ons herinneren aan een blijde of  verdrietige gebeurtenis. In de groep van herdenkingssieraden van RVS Ring.nl treft u aan: 

  • Herdenkingssieraden met crematie as van dierbare overleden personen en huisdieren.
  • Sieraden met haar van overleden geliefdes en dieren

Welke herinnering u ook koestert en graag bij u wil dragen in één van onze herdenkingssieraden ; wij maken een bijzonder herdenkingssieraad voor u.

© 2020 - 2021 rvsring.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel