Op zoek naar een Asring Paard ? 

Wat een verlies ! Uw edele viervoeter is niet meer maar de herinnering blijft natuurlijk bestaan. Net zoals bij mensen kunt u kiezen om de crematie as van uw paard te bewaren in een urn of uit te laten strooien. 

Maar.....is het niet veel mooier om een stukje DNA in de vorm van de as dagelijks met u mee te dragen in een asring van uw paard ? 

RVS Ring.nl biedt u in de rubriek "  crematieringen "  -diverse mogelijkheden om uw viervoeter altijd bij u te dragen in de vorm van een asring paard.

U kunt kiezen uit diverse opties :

  • Wilt u de as op een min of meer zichtbare manier verwerkt hebben in uw asring kies dan uit één van de modellen en edelsteenkleuren in de rubriek " Crematieringen  " .
  • U ziet dat u kunt kiezen uit eenvoudige modellen waarbij de crematie as in resin wordt verwerkt met een bepaalde kleur van een edelsteen ; citrien, maansteen, aquarmarijn of amethist.

Het lijkt net alsof de as onderdeel uitmaakt van de hars edelsteen omdat de as in de asring paard de resin een gewolkt uiterlijk geeft. Asringen voor paarden op deze manier gemaakt maken dat de crematie as WEL duidelijk aanwezig is maar niet - zoals bij traditionele assieraden voor paarden - opgesloten is is een geheel gesloten compartiment. 

De kunsthars is vijwel onverslijtbaar ; u zult tot in lengte der dagen plezier hebben van uw asring paard ; mede omdat het rvs waar wij de ring van maken sterker is en veel minder zal krassen dan gouden of zilveren asringen voor paarden. De solide uitvoering van de ringen maakt verbuigen onmogelijk. Bovendien is een asring paard bij RVSRing.nl ook nog eens ronduit goedkoop ! 

  • De 2e optie waaruit u kunt kiezen is een combinatie van een RVS ring met inlegwerk van natuurlijke mineralen. Deze asringen voor paarden, andere dieren en personen worden met de hand ingelegd met edelsteenmineralen. Een deel van de band van dit type asring paard wordt gebruikt om - net zoals bij het eerste type genoemd - de crematie as van uw paard te doen lijken op een edelsteen. Ook bij dit type is de as zichtbaar zij het dt buitenstaanders niet zullen vermoeden dat u de as van uw eens zo trouwe edele viervoeter met u meedraagt; dit komt door het uiterlijk van de ring; hij LIJKT op een mooie ring met inlegwerk en een edelsteen maar IS wel degelijk een asring paard. 

 

  • Tot slot kunt u ook een asring kopen waarin de crematieresten in een bandring te laten plaatsen. In dit geval is de as geheel onzichtbaar want wordt opgenomen in een compartiment en afgedekt met 1e geh. zilveren flakes of 20-23 krt. gouden nuggets. 

De rest van de ring wordt handmatig ingelegd met een edelsteen mineraal. Het uiterlijk van deze ring doet niet triest aan zoals de meeste andere modellen van assieraden voor paarden; het is een mooie, strakke bandring die geen vragen zal oproepen; uitsluitend bewondering zal oogsten. Wilt u uw gevoelens van verdriet maar ook de fijne herinneringen aan uw paard op stille wijze aan uw ringvinger meedragen dan is dit type ring de allerbeste optie. 

Ga hier naar de rubriek waar u uit de asringen voor paarden kunt bewonderen.


Hoe werkt het bestellen van een crematiering paard ? 

  • U gaat naar onze rubriek " crematieringen  en kiest het model van de crematiering paard uit.
  • Weet u uw ringmaat niet bestel dan de ringsizer mee zodat u 100 % zekerheid heeft dat u de juiste maat heeft. U geeft in dat geval de ringmaat in een later stadium door via ons contactformulier.
  • Ook kunnen wij een afspraak met u maken zodat u bij ons een modelring kunt passen; dit kan evt. ook in de avonduren of op zondag.
  • U stuurt ons een heel klein beetje crematie as. ( wat wij niet verwerken ontvangt u retour) .
  • Adresgegevens: RVSRing, Kalverstraat 226, 7311 SN Apeldoorn
  • Wij maken uw crematiering paard en binnen 3-5 werkdagen ontvangt u deze in huis. 

 

 

© 2020 - 2021 rvsring.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel