Sorteer op
 • Ring eerste Kindertandje Blauw
  Ring eerste Kindertandje Blauw

  Een ring met het eerste kindertandje in het babyblauw kopen ? Voordeliger en mooier zult u hem niet vinden. RVS Ring maakt hem voor u met een korte levertijd van 3-5 werkdagen voor een prijs incl. verzendkosten van 49,95

  € 49,95
 • Ring eerste Babytandje Wit
  Ring eerste Babytandje Wit

  RING EERSTE BABYTANDJE IN HET PAARLEMOER WITDeze ring eerste Babytandje is uitgevoerd in het paarlemoer wit en is in tegenstelling tot de babyblauwe of de roze uitvoering natuurlijk zeer neutraal zodat u hem perfect met al uw…

  € 49,95
 • Ring eerste Melktandje Roze
  Ring eerste Melktandje Roze

  Een u een meisje ? U zult dan hoogstwaarschijnlijk kiezen voor deze eerste melktandjesring in het roze. Echt, u vindt nergens een ring met het melk tandje van uw baby welke voordeliger noch degelijker is.

  € 49,95

Ring 1e Babytandje 

Een ring met het 1e baby tandje van is natuurlijk een geweldig bezit. Een eerste melktandje dat doorkomt is voor alle ouders een geweldig moment want de  mijlpaal is bereikt dat uw baby het tijdperk binnengaat dat hij of zij zelfstandig " grote mensen " voedsel kan nuttigen.

Dt is één van de redenen dat veel ouders het 1e tandje van hun baby bewaren en daar zijn diverse mogelijkheden voor. Het  zgn. eerste tandjesdoosje in daar een voorbeeld van maar natuurlijk worden er ook al jaren babytandjes verwerkt in sieraden. 

De verschillen in 1e Babytandje ringen en andere sieraden

U zult ongetwijfeld trotse moeders kennen die het eerste tandje van hun baby aan een kettinkje dragen waarbij het eerste tandje is gevat in een montuur. Dat is natuurlijk heel erg leuk maar vraagt u ook eens aan oudere ouders of zij dit kettinkje met het melktandje nog in hun bezit hebben ? 

Want wat blijkt ? Melktandjes op deze manier verwerkt worden wel heel erg vaak verloren omdat zij zo klein zijn maar ook omdat het montuur van het eerste babytandje ook vaak loslaat of dat het draagoog verslijt :  en dat gaat met gouden melktandjes sieraden heel snel !

De sieraden van melktandjes van RVSRing zijn anders

Onze naam zegt het al : wij maken uitsluitend chirurgisch stalen sieraden met het accent op RVS ringen en daar hebben wij een speciale reden voor. Ten eerste zijn sieraden met melktandjes in RVS onverslijtbaar want dit materiaal is vele malen duurzamer dan exemplaren van goud of zilver. De reden dat wij ons gespecialiseerd hebben in 1e tandje ringen moge duidelijk zijn; van alle types sieraden die het liefst gedragen worden door vrouwen is de ring veruit het meest populair. 

Een andere belangrijke reden waarom wij eerste melktandje ringen in RVS maken is de prijs want wat is is nu mooier om een onvergankelijk sieraad met het 1e tandje van uw baby te bezitten dat ook nog eens ronduit goedkoop is ?  

Wij zijn gespecialiseerd in RVS ringen met inlegwerk van edelstenen en met het werken in hars. De laatste methode biedt ongekende mogelijkheden o.a. op het gebied van het nabootsen van edelstenen. Echter een eerste melktandje van uw baby wilt u zien en niet opgenomen laten worden als zijnde een deel van een edelsteen gelijkende hars. Deze methode passen wij WEL toe bij het maken van crematieringen of DNA ringen waarin haar is verwerkt maar NIET bij eerste tandje ringen vanwege de reden hierboven genoemd. U wilt duidelijk gewoon het babytandje zien. 

Wat ontzettend leuk is dat u uit onze eerste tandje ring kunt kiezen uit de kleur van het resin waarin wij het babytandje plaatsen. U leest het goed ; het tandje wordt ingegoten in de hars en zal NOOIT beschadigen of verloren kunnen worden. 

Voor jongetjes kunt u natuurlijk kiezen uit een transparente blauwe hars en voor meisje roze. Wilt u een het tandje in een kristalheldere hars ingesloten hebben dan is dat ook mogelijk. 

Hoe gaat het bestelproces in zijn werk en wat is de prijs ? 

Een ring met een 1e melktandje kopen is eenvoudig.

 • U kiest de kleur.
 • U kiest uw maat en als u deze niet weet bestelt u even de pasring die wij u op voorhand sturen en u geeft ons later via het contactformulier uw ringmaat door.
 • U stuurt ons het melktandje of u komt het even persoonlijk langsbrengen in Apeldoorn.
 • Als wij het tandje hebben ontvangen beginnen wij met het maken van uw babytandjes ring en binnen 3-5 werkdagen wordt deze aan u verzonden.
 • De prijs voor een 1e tandje ring is 49,95 inclusief Aangetekende verzending.

Voor deze prijs vindt u nergens een kwalitatief perfect passende eerste tandjesring ; een sieraad voor altijd !

 

© 2020 - 2021 rvsring.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel