Sorteer op
 • Moedermelk Ring Wit
  Moedermelk Ring Wit

  Op zoek naar een liefdevolle herinnering voor uzelf waar u uw moedermelk van uw baby in meedraagt ? RVS Ring.nl maakt deze goedkope maar bijzonder mooie en degelijke moedermelk ring voor u.

  € 79,95
 • Moedermelk Ring Roze
  Moedermelk Ring Roze

  Een moedermelk ring met het uiterlijk van een Rozenkwarts waarin wij uw moedermelk opnemen ? Ongelooflijk dat we u deze kwaliteitsring aan kunnen bieden voor deze prijs dus.... doen ! Kies voor topkwaliteit van RVS Ring.nl

  € 79,95
 • Moedermelk Ring Blauw
  Moedermelk Ring Blauw

  Als uw baby een jongetje is dan valt de keuze als snel op blauw en dat kan met deze prachtige moedermelk ring " Oceaan " . Wij maken hem met liefde voor u .

  € 79,95
 • Grote Moedermelk kring
  Grote Moedermelk kring

  GROTE MOEDERMELK RING BREED MODEL IN WITTE UITVOERINGSchrikt u niet terug van een groot formaat ring ? Deze moedermelkring is van een dusdanig formaat dat u eigenlijk geen andere ringen behoeft te dragen !

  Hij is gemaakt van…

  € 79,95
 • RVS Moedermelk Ring Roze
  RVS Moedermelk Ring Roze

  RVS MOEDERMELK RING ROZE IN EEN GROTE UITVOERINGSchrikt u niet terug van een groot formaat ring ? Deze moedermelkring is van een dusdanig formaat dat u eigenlijk geen andere ringen behoeft te dragen !

  Hij is gemaakt van…

  € 79,95
 • Moedermelk Ring Breed Blauw
  Moedermelk Ring Breed Blauw

  MOEDERMELKRING BREED MODEL IN BLAUWE UITVOERINGSchrikt u niet terug van een groot formaat ring ? Deze moedermelkring is van een dusdanig formaat dat u eigenlijk geen andere ringen behoeft te dragen !

  Hij is gemaakt van…

  € 79,95
 • Moedermelk Ring Hart Blauw
  Moedermelk Ring Hart Blauw

  Liefde en Harten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als uw baby nu ook nog een jongetje is dan is de keus voor een moedermelk ring blauw natuurlijk snel gemaakt. Wij maken hem graag van u en het bestellen is eenvoudig.

  € 79,95
 • Moedermelk Ring Hart Wit
  Moedermelk Ring Hart Wit

  MOEDERMELK RING HART WITUw hart is natuurlijk vervuld met liefde voor uw kindje en wat is er nou mooier dan uw moedermelk ring in deze hartvorm te laten maken in deze neutrale witte kleur ?

  Deze edelstalen moedermelkring hart wit…

  € 79,95
 • Moedermelkring Hartvorm Roze
  Moedermelkring Hartvorm Roze

  Het is een meisje ! En nu is het tijd voor een herinnering voor ALTIJD ; de moedermelk ring in hartvorm in een zacht roze kleur waardoor u uw dna voor altijd bewaard als in een rozenkwarts. Hoogwaardige edelstalen kwaliteit !

  € 79,95
 • Moedermelkring Entourage
  Moedermelkring Entourage

  CHIQUE MOEDERMELKRING MET ENTOURAGE VAN KRISTALLEN GRATIS VERZENDINGAls u van bijzonder stijlvol houdt dan kunt u als moeder niet om deze oogverblindende moedermelk entourage heen . Daarnaast is dit model ook nog eens tijdloos en…

  € 84,95
 • Bandring Moedermelk
  Bandring Moedermelk

  DEZE STRAK MODEL BANDRING MOEDERMELK PAST ALTIJDEn daar bedoelen we niet alleen de maat van deze bandring moedermelk mee maar ook de tijdloze - en tegenwoordig helemaal moderne - uitvoering mee want minimalistisch is de trend maar…

  € 89,95
 • Moedermelkring Roze Opaal
  Moedermelkring Roze Opaal

  Moedermelk ring met roze opaal die zo lieflijk oogt dat u er de hele dag wel naar wilt kijken. Draag hem voor altijd ter herinnering aan uw uit liefde ontstane voeding voor uw kindje. Alleen bij ons verkrijgbaar.

  € 119,95
 • Moedermelkring Blauwe Australische Opaal
  Moedermelkring Blauwe Australische Opaal

  Een jongetje ? Van deze moedermelk ring met blauwe Australische Opaal zal niet alleen uzelf maar iedereen in uw omgeving onder de indruk geraken. Alleen te verkrijgen bij RVS Ring.nl

  € 119,95
 • Moedermelkring Witte Opaal
  Moedermelkring Witte Opaal

  Deze moedermelk ring trekt de aandacht maar is daarnaast zeer beschaafd. De witte opaal heeft een oogverblindend kleurenspel wat geweldig combineert met het cabochon deel waarin de moedermelk zich bevindt.

  € 119,95
 • Moedermelkring Witte Koraal
  Moedermelkring Witte Koraal

  MOEDERMELKRING WITTE KORAAL - ALL IN PRIJS INCL. AANLEVERKIT EN VERZENDING -Een bijzonder mooie combinatie van het witte koraal met de moedermelk qua kleurstelling en het natuurlijke aspect vindt u terug in deze moedermelkring…

  € 119,95

Een moedermelk ring ; wat een fijn bezit !

Bij het bestellen van een moedermelk ring ontvangt u een aanleverkit voor de moedermelk bestaande uit een doseerspuitje met dop waar u de moedermelk in op kan nemen ( mag ook uit de diepvries komen ) compleet met verzenddoos en verzend etiket voor aangetekende verzending. 

Ook heeft u de mogelijkheid om de moedermelk in persoon bij ons af te geven ; dit dient dan wel te gebeuren in de aanleverkit die wij u sturen. 


De tedere momenten van het voeden van uw baby -draagt u voor altijd met u mee met een moedermelk ring.

Ook als u uw kindje geen borstvoeding heeft kunnen geven en u heeft wat moedermelk bewaard is het natuurlijk fijn om dit in een sieraad te laten opnemen als teken van diepe verbondenheid met uw kindje.

RVSRing.nl maakt uw ring met moedermelk als zgn. " stand alone " model waarbij uw moedermelk het enige element is gevat in een RVS ring.

De voeding wordt door ons geprepareerd en in een resin verwerkt op een dusdanige wijze dat de moedermelk zeer goed zichtbaar is maar eigenlijk oogt als een Maansteen. 

Elke moedermelk ring die wij voor u maken is van hoogwaardig RVS| Edelstaal voor sieraden en daardoor onverslijtbaar als u het vergelijkt met gouden of zilveren moedermelk ringen. RVS is vlekvrij, krast veel minder en is tijdloos mooi en overal mee te combineren. 

Het proces van het maken van ringen met moedermelk :

Ringen met moedermelk maken is natuurlijk wat anders dan bijv. DNA ringen of sieraden met crematie as maken. Moedermelk is voorzien van een organische stoffen en is vloeibaar vandaar dat het noodzakelijk is om de borstvoeding om te zetten naar een vaste stof die wij kunnen gebruiken. Deze vaste stof op haar beurt verwerken wij in het door u gekozen moedermelk sieraad. Het preserveren van de moedermelk duurt even vandaar dat u een wachttijd in acht moet nemen van 5-7 werkdagen voordat wij u moedermelkring klaar hebben.

Het bestelproces van de moedermelk sieraden

Als eerste : bij al onze moedermelk sieraden betrachten wij het grootste respect en u kunt ervan op aan dat wij bij de methode om de moedermelk te preserveren uitsluitend gebruik maken van gesteriliseerde materialen zodat u zeker weet dat uw moedermelk sieraad uitsluitend het DNA materiaal van uzelf bevat. 

Voor de moedermelk sieraden hebben wij natuurlijk de borstvoeding nodig en wij sturen u nadat u het moedermelk sieraad van u keuze heeft gevonden een aanleverkitje bestaande uit een doseerspuitje van 5 ml. met een dopje, een gripzakje en verpakking om e.e.a. aan ons op te sturen. Ook het verzendetiket is bijgesloten zodat u de moedermelk voor uw ring alleen nog maar hoeft af te geven bij een POSTNL verzendpunt. 

De verzending van uw moedermelk geschiedt aangetekend zodat u zeker weet dat deze niet verloren gaan.

Wilt u uw moedermelk voor uw ring persoonlijk bij ons komen brengen dan is dat ook mogelijk. Wij maken een afspraak met u wanneer dit u en ons het beste uitkomt. 

Moedermelk sieraden kunnen ook gemaakt worden van ingevroren moedermelk ; indien dit het geval is dan ontdooit u een kleine hoeveelheid en zuigt dit op met het meegeleverde doseerspuitje. 

Zodra wij het materiaal bij ons binnen hebben beginnen wij met het proces van preserveren en zijn dan klaar om uw moedermelkring te maken. Natuurlijk ontvangt u de door ons gepreserveerde moedermelk welke wij niet gebruiken retour tegelijkertijd met uw nieuwe borstvoedingsieraad.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op; wij zijn u graag van dienst bij het realiseren van dit prachtige cadeautje voor u zelf ; de moedermelkring.

Is uw kindje al wat ouder dan wordt het tijd om eens te kijken naar onze 1e babytandje ringen

Een Edelstalen borstvoedingssieraad is voor altijd !

Waarom zeggen we dat ? Om de heel eenvoudige reden dat RVS voor ringen en andere sieraden praktisch niet slijt. RVS is veel steker dan goud of zilver dus overmatige krassen behoren tot het verleden. Deukjes komen al helemaal niet voor en een bijkomend voordeel van RVS borstvoedingssieraden is dat deze qua kleurstelling overal mee te combineren zijn ; gaat u chique of casual; het hoogglans gepolijste uiterlijk van uw borstvoedingsring in combinatie met de ingetogen kleuren van het inlegwerk staat altijd.

Een moedermelkring is niet alleen een emotioneel bezit voor u maar natuurlijk geeft u dit sieraad door aan uw kindje .

 

© 2020 - 2021 rvsring.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel