Sorteer op
per pagina
 • Gouden | Stalen ring Roze Koraal
  Gouden | Stalen ring Roze Koraal

  GOUDEN | STALEN RING MET ROZE KORAAL VAN NATUURLIJKE OORSPRONG KOPEN ?Verreweg de meeste gouden, zilveren of edelstalen ringen die aangeboden worden met roze koraal zijn voorzien van systhetische roze koraal of koraal dat is…

  € 209,95
 • RVS Ring Blauwe Koraal
  RVS Ring Blauwe Koraal

  Kent u dat; Blauwe Koraal ? RVS Ring.nl maakt deze bandring blauwe sponskoraal voor u. Kijk eens naar de bijzonderheden over dit blauwe koraal.

  € 94,95
Sorteer op
per pagina

Hier vindt u stalen | RVS| damesringen met edelstenen| Goud|Zilver

De stalen damesringen hebben allemaal een basis van roestvast staal, ook wel RVS of edelstaal genoemd  voorzien van edelstenen in kleuren die speciaal de dames aanspreken. 

Wij hebben stalen damesringen die ingelegd zijn met uitsluitend minerale edelstenen , opalen of koralen maar ook enkele modellen waarbij 30-23 krt. goud of 1e geh. zilver is gecombineerd met het staal en de inleg.

De ringen zijn van het zgn. bandmodel ; één van de meest populaire stalen damesringen van dit moment gezien het tijdloze uiterlijk, het praktisch onverslijtbare karakter - in tegenstelling tot gouden of zilveren damesringen - en natuurlijk vanwege de koele, strakke kleur van het RVS waardoor deze stalen damesringen altijd en overal mee te zijn combineren. 

Waarom zou u een RVS ring voor dames kiezen en geen exemplaar van uitsluitend goud of zilver ?

Verreweg de meeste dames zijn dol op sieraden ; oorhangers, colliers, kettingen, armbanden en damesringen worden gemaakt in allerlei materialen ; hout, leder, kunsthars, goud, zilver en edelstaal ofwel RVS.

De keuze in sieraden is schier onbeperkt en waar vroeger goud of zilver de boventoon voerden ligt het accent tegenwoordig meer op staal ; geen gewoon staal maar sieraden staal | RVS .

Ringen van edelmetaal zijn een beetje " uit " en dat komt omdat de consument tegenwoordig veeleisender is dan in het verleden het geval was.

Bovendien is men beter gëinformeerd over diverse materialen en is men gaan vergelijken tussen de duurzaamheid van de metalen.

Waarom u verstandiger bent om te kiezen voor een stalen damesring al dan niet in combinatie met zilver of goud - wat dan wel tot een onderdeel moet behoren wat niet aan slijtage onderhevig is- zal ik u uitleggen.

* VEELZIJDIGHEID maakt roestvrij staal populair
Omdat er zoveel keuze is in RVS Sieraden en de prijzen van deze sieraden aantrekkelijk zijn kan men naar hartelust combineren en afwisselen; stalen damesringen die door ons worden gemaakt sluiten perfect aan op alle andere edelstalen sieraden. 

Niet alleen de hoeveelheid doet het voor iedereen ; er zijn natuurlijk dames die ervan houden om zoveel mogelijk sieraden te dragen en die een heel arsenaal bezitten van de meest mooie stalen damesringen en andere RVS sieraden.

Daarnaast hebben wij ook veel klanten die eigenlijk nooit sieraden droegen of slechts een enkel exemplaar maar die bij het zien van onze exclusieve en gepersonaliseerde stalen damesringen kiezen voor een handgemaakt exemplaar. 

* IN DE CADEAU SFEER  zijn RVS damesringen ook gewild

Een cadeautje geven is altijd leuk natuurlijk maar een vrouw een ring schenken is altijd goed ! Dat maakt een stalen damessieraad ook zo populair en als het cadeautje nu ook nog eens een bepaald thema betreft bijv. een geboorte dan kunt u niet beter scoren dan met één van onze stalen damesringen waarin wij moedermelk opnemen. Roestvrij Stalen ringen zijn net zo goed te graveren dan die van goud of zilver dus ook daarmee kunnen wij als u op zoek bent naar bijzondere stalen damesringen mee van dienst zijn. 

* DE DEGELIJKHEID VAN ROESTVAST STAAL speelt ook een rol bij de hedendaagse keuze van sieraden.

Roestvast staal wordt gebruikt bij gereedschappen die sterk moeten zijn en lang dienen mee te gaan. Daarnaast wordt staal ook gebruikt voor de productie van medische gereedschappen. Dit geeft wel aan dat RVS en dus ook stalen damesringen duurzamer zijn dan de verschillende soorten edelmetalen.

Staal is van nature uitermate sterk en dit wordt nog verstevigd door toevoegingen die het materiaal ook nog eens roestvast maken. meegaan.

De levensduur van alle edelstalen sieraden is veel langer dan gouden of zilveren juwelen terwijl de looks vanwege de neutrale borstelde of gepolijste uitvoering eigenlijk mooier zijn.  Ook de krasbestendigheid van roestvrij staal is vele malen hoger dan van de eerder genoemde metalen.

Als wij ons realiseren dat de prijs van een sieraad van goud - zonder edelstenen - ca. 3-4 maal de intrensieke waarde is en bij zilver 15 -30 maal dan is de keuze voor een stalen damesring i.p.v. een model van edelmetaal snel gemaakt. 
 

RVS DAMESRINGEN VERKLEUREN NIET 
Van oudsher worden veel sieraden gemaakt van goud of zilver maar deze materialen kennen beide problemen wat betreft verkleuring.  Dit treedt in hoofdzaak op als de materialen in aanraking komen met sommige vloeistoffen en bij zilver zelfs al bij langdurige blootstelling aan de huid.

RVS is beschermd tegen roestvorming, verkleuring en oxidatie en daarom is het materiaal niet alleen bij uitstek geschikt voor hoogwaardige gereedschappen op diverse gebieden maar zijn rvs ringen voor dames ook eigenlijk voor altijd. 

 

© 2020 - 2021 rvsring.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel