Herinneringsieraad met haar erin verwerkt 

Een herinneringssieraad met haar als hoofdonderdeel van een ring is de trend van NU  want wat is er nu mooier dan een herinneringssieraad met daarin verwerkt enkele kleine fragmenten van mensenhaar of huisdier ?

Vaak denkt men bij haarsieraden aan items die in het haar verwerkt worden maar van origine zijn dit sieraden met haar erin verwerkt en dan meestentijds ringen met haar van overledenen. 

RVS Ring.nl maakt uw herinneringssieraad in de vorm van een prachtige onverslijtbare rvs ring waarin het haar op zichtbare of onzichtbare manier is verwerkt.

Deze dierbare sieraden zijn gezien het basismateriaal RVS voor altijd ; geen slijtage, breuk of deukjes meer en bij diverse modellen kunt u ook nog kiezen voor een combinatie met haar en zilver of goud. 

Om een herinneringssieraad met haar te maken hebben we maar een heel klein beetje materiaal nodig: een plukje van 5 x 5 mm. is al voldoende.

 

De combinatie van herinneringssieraden met haar en RVS

Vroeger maakte men eigenlijk alleen maar herinneringssieraden met haar erin van goud en zilver echter de opkomst van edelstaal ofwel RVS en de toepassing van nieuwste inlegtechnieken maakten dat het haarsieraad een revival maakte in de sieraden branche. 

In de 18e en 19e eeuw tot ca. 1925 waren er haarkunstenaars die meester waren in het in allerlei patronen vlechten van mensenhaar voor sieraden. Ondanks het feit dat dit ware kunststukjes zijn is deze vorm van kunst op de achtergrond geraakt.

Deze herinneringssieraden met haar zijn in de ogen van velen een beetje oudbollig en ondanks het feit dat ik als beëdigd taxateur in gouden en zilveren werken deze haarsieraden altijd hogelijk heb gewaardeerd ben ik het eens met de opvatting dat deze herinneringssieraden niet meer draagbaar zijn althans niet meer tot de categorie " dagelijks te dragen " behoren. 

Het moderne haarsieraad zoals RVSRing.nl dat voor u maakt bevat maar een zeer kleine haarlok of korte stukjes afgeknipt haar waardoor het herinneringssieraad met haar voor de buitenwacht niet meer als zodanig wordt herkend. De ring met haar van een overleden persoon of dier boet hierdoor niet in aan persoonlijkheid ; sterker nog, de combinatie van een haarlok met RVS, Goud of Zilver zijn door de huidige technieken alleen maar exclusiever geworden. Ook de enorme keuze aan variatie in herinneringssieraden met een haarlok dragen bij aan de populariteit van dit type sieraden. 

Onze specialiteit is de gepersonaliseerde ring met mensenhaar of dierenvacht van RVS

U heeft bij ons keuze uit heel veel verschillende soorten rvs herinneringssieraden met haar. Waarom wij speciaal voor edelstalen ringen hebben gekozen moge duidelijk zijn ; RVS voor sieraden is namelijk veel sterker dan gouden of zilveren herinneringssieraden met haar omdat dit veel harder is ; deuken in dunne ringen, krassen of dof worden is er niet meer bij. De moderne consument is prijsbewust en wil een herinneringssieraad met haar dat een leven lang meegaat voor een redelijke prijs. En DAT is wat RVS ring.nl u biedt ! 

Vergelijk onze kwaliteit en exclusiviteit gerust met anderen en de keuze is snel gemaakt. Wel is het zo dat u enkele dagen moet wachten totdat wij uw herinneringssieraad met haar gereed hebben. Wij denken met u mee en realiseren ons dat het laten maken van een DNA ring of een ring met een haarlok een emotionele gebeurtenis is. Daarom kunt u niet alleen de haarfragmenten aan ons opsturen maar - op afspraak - ook persoonlijk afgeven. 

Vragen en antwoorden over sieraden met mensenhaar of dierenvacht 

 • Vraag: zijn sieraen met mensenhaar of dierenvacht  alleen voor dames ?

 • Antwoord : nee, ringen met mensenhaar of vacht van dieren  worden worden zowel door mannen als vrouwen gedragen.

 • Vraag: zijn sieraden met mensenhaar of dierenvacht niet ouderwets of alleen bedoeld ter herinnering aan overleden personen of dieren ? 

 • Antwoord:  Nee hoor ; de ontwikkelingen wat betreft het verwerken van miniscule edelsteenmineralen in RVS hebben een nieuwe trend gezet ; sieraden met haar worden nu veel meer gebruikt als liefdessieraad  dan als herinneringssieraad. Omdat de geknipte haardeeltjes onderdeel uitmaken van het mineraal in plaats dat dit een prominente plaats zijn sieraden met haarwerk nu " dagelijks draagbare " sieraden . U zult vaker de opmerkingen horen " goh wat heb jij een mooie ring " dan " van wie is dat haar " . Dat komt omdat het haar WEL in de ring is verwerkt maar voor een buitenstaander niet zo 1-2-3 zichtbaar. Waar het om gaat is dat U het weet. 

 • Vraag: heeft u veel haar nodig voor met maken van een ring met haar  ? 

 • Antwoord: nee, een stukje van 5 x 5 mm is ruim voldoende.

 • Vraag: zijn herinneringssieraden met haar kwetsbaar ? 

 • Antwoord: nee, wij maken gebruik van zeer kras- en slijtvast roestvast staal. Het gebruikte haar wordt bovendien beschermd door een zeer harde toplaag. Mocht deze dof worden dan kan deze eenvoudig weer gepolijst worden. Onze sieraden met een haarlok zijn duurzamer dan die van goud of zilver. 

 • Vraag: hoe lang duurt het voordat ik mijn haar ring krijg ?

 • Antwoord: u heeft uw persoonlijke ring binnen 7-9 dagen in huis vanaf het moment dat wij het haarplukje hebben ontvangen.

 • Vraag: ik weet mijn ringmaat niet , hoe kan ik bestellen ? 

 • Antwoord: de maat voor uw nieuwe sieraad kunt u eenvoudig zelf bepalen;  bij de afbeeldingen van de modellen die wij aanbieden ziet u een methode die u thuis kunt gebruiken om uw ringmaat te bepalen. Natuurlijk kunt u ons ook een goed passende ring toesturen die wij als referentie gebruiken voor de maat. Tenslotte bieden wij u ook een pasring aan die u rustig thuis kunt passen waarna u ons uw ringmaat doorgeeft. 

 • Vraag: kunnen de ringen met echt haar gedragen worden tijdens het douchen of zwemmen ?  

 • Antwoord: het haar zal nooit aangetast kunnen worden door water. Wat wel kan gebeuren is dat het rvs aangetast wordt door zouten of zuren. Dit kan ook gebeuren bij goud of zilver dus het advies is altijd om sieraden af te doen; in ieder geval in een zwembad waar chloor wordt gebruikt of in zee. Gaat u toch zwemmen met het haarlok sieraad was dan in ieder geval uw handen met zoet water na het zwemmen. 

 • Vraag: wat doet u met haar wat overbodig is ? 

 • Antwoord: als wij u uw sieraad sturen en wij hebben haar over dan sturen wij u dat samen met uw aankoop terug.

© 2020 - 2021 rvsring.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel